“Se zice ca sunt fotograful tobosar sau tobosarul fotograf.”

Totul a inceput cu muzica - si in prezent cant la tobe in doua trupe. In 2010 am inceput sa fotografiez si mi-am dat seama ca asta-i hobby-ul meu secundar care, in prezent este pasiunea mea si jobul meu full time.  Oameni, sentimente, momente inedite, zambete  – sunt daruri inedite, vizibile numai printr-o fotografie.

Desi domeniul meu principal este fotografierea nuntilor – in ultimii ani am avut onoarea de a participa la nunti foarte frumoase si inedite-, realizez si albume, portofolii, fotografii de produse, de modele dar am invitatii si la diferite evenimente de alt gen.

De obicei, se zice ca sunt mai mult ca un fotograf oarecare, pentru ca si cu organizatorii de nunti dar si cu alti furnizori lucram pentru un singur scop: ziua cea mare sa fie cea mai tare! 

Asa lucrez

“De-alungul sedintelor eu sunt controlorul”

Nuntiile au partiile lor fixe, asa ca de-alungul ceremoniilor nu intervin in desfasurarea evenimentelor, lucrez din ceea ce am la-ndemana. Dar de-alungul sedintelor eu sunt controlorul – cel care coordoneaza situatiile. Nu-mi plac cliseele, si din acest motiv fac tot posibilul ca sa nu ma repet si sa creez intotdeauna ceva nou.

Daca perechea se comporta ca si cum n-ar fi la o sedinta foto, am ocazia de a fotografia momente sincere, inedite si pline cu sentimente. De obicei sedintele se desfasoara in ambiante foarte bune, relaxate, cu multa veselie si voie buna – nu exista constrangeri. Asa se realizeaza cele mai bune fotografii!

Intotdeauna am fost si sunt deschis la nou – periodic particip la diferite workshopuri, seminarii ca sa ma perfectionez. 

 Ce primiti?

“Vine cu mine la pachet”

1. Cu ocazia unei nunti realizez minim 800 de fotografii, impreuna cu sedinta foto. Prelucrez toate fotografiile (culoare, balans, contrast, etc.).

2. Veti mai primi o prezentare (slideshow) cu cele mai frumoase si reusite fotografii.

3. Albumul – cartea de foto premium – este personalizat si contine fotografii retusate individual.

Si tobosarul are de invatat..

Daca tot am mentionat ca cant la tobe, gasiti aici cateva nume pe care le ascult si le admir: Helloween, Tower of Power, Dave Matthews Band, Toto, Dream Theater, Rush, Red Hot Chili Peppers, Jamiroquai, Yes, Deep Purple, Uriah Heep, Janis Joplin, Shadow Gallery, Symphony X, Rhapsody, Sting, Nightwish, Edguy, Megadeth, Stratovarius, Gotthard, Metallica, Russkaja, Journey, Pink Floyd, Maroon 5, The Killers, Muse, U2, No Doubt, nemEZ, stb.

 

Dacã sunteti interesati în ce formatii cânt, mã gãsiți pe internet :)

https://www.facebook.com/T%C3%A9rer%C5%91-1911542732203138/

}