Krisztina și Csönye

Motivul pentru care Te-am ales pe Tine era cã nu am vrut ca fotografiile de la nunta noastrã sã fie "obișnuite". Un fotograf este bun în cazul în care poate sã surprindã momentele unice, dacã poate realiza fotografii bune chiar și fãrã un cadru prestabilit. Tu ai reușit sã surprinzi micile detalii, care pot fi mai importante decât o fotografie de grup. Toate fotografiile reflectã originalitate și ne putem detecta în ele, ne putem vedea așa cum suntem în realitate, nu ca niște strãini care zâmbesc atunci când sunt priviți. Ne bucurãm cã te-am ales pe TINE!!!

Krisztina și Csönye


Anikó și Robi

Suntem foarte fericiți cã l-am ales pe Jocó și colegul lui drept fotograf și cameraman pentru nunta noastrã. Credem cã rezultatul final a fost excelent. Mi-a plãcut cã a avut niște idei foarte bune pentru ședința foto, ne-a dus în locații bune, fapt pentru care, culorile, fundalul, peisajul variazã în multe locuri. Desigur, nu este de lepãdat nici faptul cã, datoritã personalitãții sale distractive,întreaga ședințã foto s-a desfãșurat într-o atmosferã veselã și nici dupã 1 orã de fotografiere nu a fost nevoie sã ne forțãm un zâmbet pe buze. Înregistrarea video s-a realizat iar foarte bine și nimeni nu lipsește din cadru. Îl recomandãm cu drag tuturor și îi dorim în continuare succes în activitatea sa!

Anikó și Robi


Lívia și László

Dragul nostru fotograf Jocó!

Ne-ai dat gata cu fotografiile și înregistrarea video, sunt exact așa cum ne-am dorit... fotografiile sunt naturale, culorile sunt frumoase, avem multe imagini expresive, de moment, îmi place foarte mult stilul tãu de a face fotografii; chiar și înregistrarea video conține momente originale și frumoase, precum momente în care petrecem sau râdem alãturi de familie, de prieteni, conține culori extraordinare și dã notã de o muncã deosebitã. Albumul este nemaipomenit.

Vã mulțumim frumos, colaborarea noastrã a fost una de succes!!!!

Lívia și László


Bogi și Pityu

La prima noastrã întâlnire eram deja conștienți cã Jocó ne va memora cea mai frumoasã zi din viața noastrã. Pe lângã faptul cã,am primit niște fotografii care aratã pasiunea lui fațã de fotografie,pregãtirea extraordinarã pe care o are, fotografii care redau perfect emoția trãitã la nunta noastrã, ne-am castigat și un prieten a cãrui companie ne incarcã întotdeauna pozitiv.

Bogi și Pityu


Orsi și Szabi

Jocccóóó ..... îl iubeeeeesc....:)

Prin fotografiile tale, ne-ai oferit o experiențã de viațã și amintiri de neuitat. Pot sã mã uit la fotografii în fiecare zi și amintirile dau mereu nãvalã peste mine, iar acest fapt ți se datoreazã doar ȚIE. Ador faptul cã, chiar și cele mai mici detalii sunt memorate. Vã mulțumim frumos pentru timpul și energia acordatã...eu pot spune cu siguranțã cã a meritat:)

Te pupãm

Orsi și Szabi


Eszter și Gábor

Ați memorat cea mai fericitã zi din viata noastrã în modul cel mai frumos posibil.Suntem foarte recunoscãtori pentru munca Voastrã și de fiecare datã când îmi deschid albumul mã cuprinde obucurie indescifrabilã și mã scald în imaginile superbe. Este atât de bine sã rãsfoiesc paginile și pe baza fotografiilor, sã îmi aduc aminte de fiecare moment superb. Dacã ar mai trebui sã aleg între fotografi, tot pe VOI v-aș alege. Vã mulțumim pentru tot și vã doresc sã oferiți cel puțin atâta bucurie urmãtoarelor perechi, pe cât ne-ați oferit și nouã.

Eszter și Gábor


Imola și Zoltán

Când ne-amîntâlnit pentru prima datã, ți-am spus: Eu nu sunt fotogenic, la care Tu ai rãspuns: nu existã așa ceva, existã doar fotografi nepricepuți. În momentul în care mi-am ținut albumul în mânã a trebuit sã-ți dau dreptate. Niciodatã nu am avum asemenea fotografii cu MINE. Mi-ați redat chiar și acele trãsãturi pe care le cunosc doar cele mai apropiate persoane, ai suprins momente, priviri care înainte am crezut cã ar fiimposibil de surprins. De câte ori rãsfoiesc albumul nostru, vãd în fața mea acea zi minunatã, retrãiesc momentele senzaționale și, deși voi nu apãreți în poze, sunteți acolo lângã mine și îmi împãrtãșiți toate emoțiile, experiențele avute.Și pentru asta, vã mulțumesc din suflet. Nu v-am recomandat și nu o sã vã recomand cunoscuților doar pentru fotografiile profesionale pe care le realizați, ci și pentru amabilitatea voastrã, pentru felul vostru lejer de a fi, fapt care a jucat un rol decisiv în ziua nunții mele: împreunã cu Judit mi-ați oferit o pace senzaționalã, mi-ați sugerat liniște, naturalețe, prietenie în așa mãsurã încât am avut senzația cã m-am nãscut pentru a fi în fața camerelor voastre și pentru a pãlãvrãgi despre sensul vieții. La nunta surorii mele, mi-ai spus cã este greu sã faci o fotografie cu mine în care nu vorbesc. Acest lucru se datoreazã faptului cã ați fost în stare sã mã faceți sã uit faptul cã sunt în fața camerei – lucru care nu au reușit alții nici înainte, nici dupã nuntã -, toatã fotografierea am trãit-o ca pe o discuție între prieteni și tot așa îmi va rãmâne în memorie.

Cu prietenie și recunoștințã, Imola și Zoltán


Eszter și Attila

Dacã ar trebui sã alegem acum, tot pe Tine te-am alege. Imaginile tale reflectã ceva absolut minunat, ele povestec întreaga nuntã:bucuria, fericirea, voia bunã și uneori chiar și oboseala emoționalã...darmai presus de toate ele reflectã unicitate, lucru carear fi fost imposibilfãrãtine. Iatã un mod de a îți oferi ceva pentru drum, un lucrucareestefoartetipic pentru Tineși care îți dorim sã te însoțeascãoriundete duci, "Dacã poți oferi chiar și un pic debucurie, simți cã ești cu atât mai mult. Pentru altul poate însemna o nouã viațã, poate fi un nou scopsauun alt început...Dacãai posibilitatea sã dai, nu ezita, astfel poți face ca visele sã devinã realitate! " Mulțumim cã ai fãcut ca aceastã Zi sã rãmânã o amintire minunatã!

Eszter și Attila


Évi și Attila

Jocó, fotograful nostru extrem...:)

Cea mai bunã decizie a noastrã a fost aceea de a te alege PE TINE. Datoritã stilului tãu lejer și firii tale prietenoase, dupã prima întâlnire am știuteștiexactfotograful decareavem nevoie sã fie alãturi de noi în cea mai minunatãzi din viața noastrã.
Nebucurãm cãte-am gãsitși ne-ai memorat fiecare moment al acestei Zile Mari!
Am considerat cã este foarte importantsã putem fi noi înșine în fața fotografului, sã nu ne sinchisim și sã nu ne strânjenim, iar datoritã Ție acest lucru chiar a fost posibil. Este nemaipomenit cum te dedici muncii tale, iar stilul tãu este pur și simplu unic!
Ne-a plãcut foarte mult sã "lucrãm"cu tine, chiar și la ședința foto de dupã nuntã ne-am amuzat și ne-am simțit foarte bine.
Nebucurãm cãte-am ales pe Tine! La vizionarea albumului și al înregistrãrii video, datoritã Ție și al partenerului tãu, am avut posibilitatea de a retrãi momentele emoționante și fericite ale nunții noastre!
Vã mulțumimpentru totși ne vom aminti întotdeauna cu plãcere de orele petrecute împreunã!

 

Évi și Attila


Laura si Andrei

Hello Joco!

Noi am fost printre cei ce am fost multumiti de colaborare, asa ca parerea noastra e urmatoarea: "Fotograful de la nunta, pentru noi, reprezenta o alegere dificila. El urma sa surprinda viitoarele noastre amintiri si vroiam acest lucru facut bine. Dupa ce l-am cunoscut pe Joco, aceasta decizie a devenit dintr-o data mai usoara. A inteles din start ce cautam. A fost vesel, spontan, deschis la sugestii, facandu-ne sa ne simtim in largul nostru. Rezultatul a fost cel asteptat si fotografiile vorbesc de la sine....Amintiri pentru o viata

 

Laura si Andrei

 


Diana si Cristi

Acum aproape doi ani cand am inceput pregatirile de nunta...nu prea stiam ce inseamna sa organizezi o nunta si sa cauti un fotograf bun care sa-ti surprinda toate emotiile,fericirea sau sentimentele si sa-l si gasesti cu adevarat!Dupa ce am dat de tot felul de "profesionisti"care ori nu stiau cum se foloseste cu adevarat un aparat foto...sau care nu iti acceptau nici o opinie pt ca "ei stiu ce au de facut"...dupa multe cautari l-am gasit pe JOCÓ! Noi o buna parte din colaborarea noastra am realizat-o prin intermediul telefonului....deci momentul intalnirii era unul extrem de asteptat...si sincer dupa ce ne-am intalnit desi nu ne cunosteam decat de 10 minute am inteles ca EL E ALESUL:)))parea ca abia ne intalnisem cu un bun prieten care incearca sa te destinda putin in toata nebunia nuntii. Acela a fost momentul in care in sfarsit simteam ca un lucru cu siguranta o sa iasa cum am visat:fotografiile! Jocó e un om simplu, prietenos si nu in ultimul rand foarte vesel si deschis sa asculte tot ceea ce ii propui!E acel fotograf care e pasionat de ceea ce face si care stie ca un detaliu sau un unghi aparte face diferenta unei poze cu adevarat reusite!Stie sa se bucure alaturi de tine si de invitati...care acum sunt viitori clienti sau pur si simplu ne suna sa ne intrebe de el!Pentru noi nu a fost doar un fotograf,noi l-am considerat ca si invitat la nunta noastra iar acum dupa ce acea minunata zi a trecut putem spune ca avem un prieten in plus,un prieten drag care cu siguranta va face parte si la alte evenimente! Ne-a surprins cele mai frumoase momente ale nuntii si ale vietii noastre ca si cuplu in imagini,imagini care acum dupa ce nunta a trecut ma fac sa cred ca parca a fost ieri! Iti multumim pentru ca esti... pentru ca in ziua nuntii noastre implineai o frumoasa varsta si toate astea ai fost la "datorie" !

CRISTI si DIANA(sefa):))))